Menu Sluiten

Basistaart maken

Zelf een prachtige Basistaart maken!


U gaat tijdens deze workshop met behulp van de aanwezige tools, materialen en ingrediënten als jam, botercrème, marsepein en fondant een prachtige taart maken!

Deze workshop is ideaal om eens een kijkje te komen nemen in de wereld van het ‘ Taarten decoreren’.

De workshop wordt bij u thuis of op locatie gehouden. U hoeft aan niets anders te denken dan alleen aan iets te drinken voor de gasten. De benodigde grondstoffen, materialen en tools neem ik mee!

U krijgt allemaal een van te voren gebakken kapsel (cake biscuit van 20 cm doorsnede goed voor 12 – 15 personen). Dit kapsel gaat u vullen met aardbeienconfiture en banketbakkersroom.

Na het vullen kan de taart mooi glad worden afgesmeerd met botercrème en worden bekleed met marsepein. Er zijn kleurstoffen aanwezig zodat u zelf uw marsepein kunt kleuren.

Als de taart strak bekleed is kan het leukste beginnen! Het decoreren!

Er zijn veel verschillende vormen, mallen en uitstekers aanwezig zodat u creatief los kunt gaan! Ook zal ik laten zien hoe u eenvoudig een roosje kunt maken om uw taart nog extra op te fleuren!

Aan het einde van de workshop heeft u zich de basistechnieken van het taart decoreren eigen gemaakt en heeft u een prachtige luxe en vooral heerlijke taart om met 12 tot 15 personen van te kunnen genieten!

  • Duur van de workshop: ongeveer 3 uur.
  • Minimale deelname: 6 personen
  • Maximale deelname: natuurlijk afhankelijk van de ruimte bij u thuis of op locatie
  • Kosten: v.a. € 50,00 per persoon. Woont u buiten een straal van 10 km rondom Hooglanderveen dan zullen er reiskosten berekend worden.