Menu Sluiten

Workshops bedrijven

Zoekt u een origineel en creatief bedrijfsfeest of een creatieve en doeltreffende teambuilding?pastedGraphic.png

De workshops van Altijd Taart! zijn uitermate geschikt om uw medewerkers of om uw collega’s origineel en creatief te verrassen!

Altijd Taart! biedt verschillende workshop mogelijkheden voor bedrijven als team building of als bedrijfsfeest. Welke workshop het beste geschikt is, is afhankelijk van uw wensen en evenement. De workshops die veelal worden gekozen zijn de workshop: een basistaart maken, boltaartjes maken en voor de teambuildings in teams een heuse stapeltaart maken. De workshop wordt voor u op maat samengesteld zodat dit voor kleine, maar ook zeker voor grote groepen mogelijk is. Altijd Taart! heeft jaren ervaring met workshops en teambuildings voor meer dan 100 deelnemers tegelijk!

De workshops kunnen op een door u gekozen locatie verzorgd worden of in het restaurant Hey!Pannenkoek te Amersfoort, Vathorst. Het restaurant beschikt over verschillende ruimten die zeer geschikt zijn voor partijen en ingericht kunnen worden naar iedere gelegenheid.

Alles wordt voor u verzorgd!

Aan het einde van de workshop heeft iedereen zich creatief kunnen ontplooien en heeft men elkaar ook gezellig in een andere setting kunnen meemaken.

Bij een teambuilding worden de deelnemers in een aantal teams ingedeeld en moeten zij aan de hand van een draaiboek binnen bepaalde randvoorwaarden door goed te communiceren en samen te werken een mooie taart maken. Aan het einde van de workshop zullen de groepen een presentatie voorbereiden en voor de jury de creatie van het team presenteren.

Na alle presentaties kan er dan een winnaar worden gekozen. Welk team heeft het beste de taken verdeeld en overlegd?

Door deze teambuilding bereikt u niet alleen het doel van leren communiceren en samenwerken, maar hebben alle deelnemers ook gegarandeerd een enorm leuke en vooral gezellige tijd!

Een win-win situatie!

Aangezien de workhops naar uw wensen worden ingedeeld betreffen de zakelijke arrangementen maatwerk. Alleen op deze manier kan Altijd Taart! u en uw bedrijf het beste van dienst zijn. Ook de prijzen zijn hierdoor niet standaard te bepalen. Indien u interesse heeft in de mogelijkheden van Altijd Taart! maken wij graag een afspraak met u, om samen uw wensen te inventariseren en zo tot een fantastisch en doeltreffend programma te komen voor uw evenement.

Gaby Thoben- Schijvenaars

uw persoonlijk adviseur!