Menu Sluiten

Even voorstellen!

Leuk dat jullie interesse hebben in Altijd Taart! en op mijn website kijken!

Ik ben Gaby en ben in 2010 gestart met dit bedrijf. Voordat ik Altijd Taart! begon werkte ik bij de Rabobank en was hypotheek en vermogen adviseur. Met 2 kleine kinderen ben ik toen mijn eigen bedrijf gestart om alles goed te kunnen combineren en nu 13 jaar later en meer dan 6000 mensen in de workshops te hebben gehad vind ik nog steeds dat ik ontzettend leuk en feestelijk werk heb! Het voelt nooit als werk en dat is toch super!

Het is enorm afwisselend. Zo heb je 10 kinderen zitten tijdens een kinderfeestje en de volgende dag verzorg je een bedrijfsfeest voor 100 volwassenen!

Het maakt niet uit welke gelegenheid……..aan het einde van iedere workshop gaat jong & oud met een goed gevoel en met een prachtige taart naar huis! Als iedereen een gezellige middag of avond heeft gehad en tevreden is dan is mijn missie geslaagd. 

Ik vind het ook altijd prachtig om te zien hoe de kinderen heerlijk rustig worden als ze hun creativiteit de loop kunnen laten gaan of om te zien hoe volwassenen ineens heel fanatiek worden en nog uren kunnen doorgaan met dat ene fantastische idee op dat moment! 

Als ik na een feestje weer uitspraken hoor als: ” dit was het beste feestje ooit” en ik van de kids die ik een paar uur daarvoor nog niet kende gewoon knuffels krijg en ze me komen bedanken, dan kan mijn dag niet meer stuk!

Het is ook altijd fantastisch om te zien hoe mensen tijdens een teambuilding, door samen te werken, taken te verdelen en hun plekje in de groep te zoeken, uiteindelijk na ongeveer 2,5 uur komen tot super verrassende en onverwachte creaties! 

De workshops verzorg ik ook voor mensen met een beperking. Boltaartjes maken met kinderen met autisme, tijdens het spierziektecongres of met mensen die doof en/of slecht horend zijn of bijvoorbeeld cupcakes maken met ouderen met dementie……. er is altijd wel een manier te vinden……

Ik ben namelijk van mening dat iedereen een prachtige taart of cupcakes kan maken en kan genieten van een taartige workshop! Deze workshops zijn helemaal op maat en samen kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn en hoe we de workshop het beste kunnen inrichten om er het mooiste resultaat uit te halen. Dit met als doel dat de deelnemers, jong & oud, een fantastische tijd hebben en trots zijn op hun creatie! 

Naast mijn werk, waar ik uren over kan doorgaan, hou ik o.a. van zeilen, lekker koken en genieten van een wijntje met familie en vrienden…….

Op dit moment richt ik mij uitsluitend op het verzorgen van de kinderfeestjes, volwassen workshops, bedrijfsfeesten en teambuildings. Het is dan ook nu niet mogelijk om een taart of cupcakes te bestellen. Dit omdat het ontzettend veel tijd vergt om de taarten of cupcakes te maken en door de drukte is dit gewoonweg niet haalbaar.

Hopelijk hebben jullie mij zo ietsje beter leren kennen! Ik kijk er enorm naar uit om jullie te ontmoeten en om samen creatief aan de slag te gaan!

Jullie weten mij te vinden! Hopelijk tot snel.