Menu Sluiten

Samenwerking met Hey!Pannenkoek

Succesformule! Samenwerking Altijd Taart! & Hey!Pannenkoek


Sinds december 2010 hebben Altijd Taart! en Hey!Pannenkoek hun krachten gebundeld in een uniek concept op het gebied van kinderfeestjes en dit met zeer veel succes!

Altijd Taart! is gespecialiseerd in het verzorgen van leuke creatieve workshops voor jong & oud op het gebied van taarten maken en cupcakes decoreren! Deze activiteiten zijn natuurlijk voor een kinderfeestje een ideale invulling!

Hey!Pannenkoek staat bekend als hét pannenkoeken restaurant van Amersfoort en omgeving en is gevestigd in de kinderrijke wijk Vathorst in Amersfoort. Hey!Pannenkoek biedt een zeer sfeervolle, gezellige en vooral kindvriendelijke omgeving voor het houden van kinderfeestjes!

Steeds meer ouders geven aan grote problemen te hebben met het organiseren van een leuk, maar ook uitdagend kinderfeest waarbij de kinderen enkele uren vermaakt worden. Vaak moet er dan ook nog eens van alles en nog wat geregeld worden met vervoer en speelt ook het weer mee als onzekere factor.

Als antwoord op dit dilemma hebben Altijd Taart! en Hey!Pannenkoek een uniek concept bedacht waarbij uw kind centraal staat.

Wij nemen u het werk uit handen!

De kinderen worden door ons feestelijk welkom geheten waarbij de ontvangst kan worden aangekleed met bijvoorbeeld een glas kinderchampagne of een taart of cupcakes in een speciaal thema. Vervolgens zullen de kinderen deelnemen aan een creatieve workshop naar keuze en wordt de dag afgesloten met een feestelijk diner waarbij de kinderen kunnen genieten van een ambachtelijke verrassingspannenkoek!

Altijd Taart! en Hey!Pannenkoek staan voor kwaliteit en service en zullen er alles aan doen om het feest van uw zoon of dochter een onvergetelijke en vooral smakelijke ervaring te maken!

Er zijn veel verschillende workshop mogelijkheden en extra opties waarmee het feest kan worden uitgebreid. Bent u benieuwd naar hoe het feest van uw zoon of dochter eruit zou kunnen zien? Neem dan contact op met Altijd Taart!