Menu Sluiten

Kinderfeestjes

ALGEMENE INFORMATIE KINDERFEESTJES

Altijd Taart! is gespecialiseerd in het verzorgen van taart workshops voor alle gelegenheden: kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, bedrijfsfeesten, teambuildings of gewoon om leuk iets samen met vrienden of vriendinnen te ondernemen!

Als u zich afvraagt wat u nu dit keer weer moet bedenken voor het feestje van uw zoon of dochter, dan is dit de oplossing voor u. Er zijn verschillende taart workshops. In principe voor alle leeftijden want Altijd Taart! geeft ook workshops voor volwassenen. Vanaf 3 jaar kunnen de kinderen al heerlijk creatief aan de slag! 

De feestjes worden bij u thuis of op locatie gegeven. Ik kom naar u toe waardoor u geen vervoer voor alle kinderen hoeft te regelen en neem alle benodigde materialen, grondstoffen, vormpjes en tools mee. Het heerlijke is dat ik ook alles weer mee naar huis neem en u dus niet met de rotzooi achterblijft! Het enige waar ik u vraag voor te zorgen is een tafel met genoeg ruimte waar alle kinderen goed aan kunnen werken.

Een fantastische mogelijkheid is het Hey!Taart! arrangement in het restaurant Hey!Pannenkoek te Amersfoort, Vathorst. Sinds 13 jaar hebben Hey!Pannenkoek en Altijd Taart! een samenwerking en dit met zeer veel succes!

Het hele kinderfeestje wordt dan in het restaurant gehouden. Wij nemen u het werk uit handen!

De kinderen gaan eerst workshoppen en daarna gaan ze lekker pannenkoeken eten. Andersom is natuurlijk ook mogelijk. Wij richten het feestje naar uw wensen in. Er is onbeperkt ranja aanwezig zodat er genoeg te drinken is tijdens alle creatieve activiteiten!

Voor meer informatie:

Hoe ziet de workshop er ongeveer uit?:

  • Ik zal mij altijd als eerste even voorstellen aan iedereen;
  • Daarna leg ik uit wat we gaan maken en welke materialen de kinderen allemaal kunnen gebruiken;
  • Dan gaan we aan de slag en zal ik stap voor stap uitleg geven. 
  • Tijdens de workshop help ik mee waar nodig en geef natuurlijk tips & trucs! Er moet altijd minimaal 1 ouder aanwezig zijn die ook bereid is om met het knutselen te helpen waar nodig. Bij de allerkleinsten is er waarschijnlijk meer begeleiding nodig. Dit alles bepalen we in overleg. 

De kinderen zijn tijdens de workshop lekker creatief bezig en de workshops duren dan ook al gauw 2 a 2,5 uur. Zelfs de kleintjes houden het vaak lang vol!

Aan het einde heeft iedereen zijn of haar eigen taart of cupcakes gemaakt en willen we deze natuurlijk allemaal van elkaar bewonderen! De kinderen krijgen de creatie in een mooi taartdoosje mee naar huis om thuis trots te kunnen showen! 

Na de workshop neem ik alle spullen weer mee en blijft u dus niet met de rotzooi achter!

Bij het Hey!Taart arrangement gaan de kinderen aansluitend pannenkoeken eten.

Alle workshop mogelijkheden staan in het menu aangegeven. U kunt hier zien wat de kinderen precies gaan doen en wat de kosten zijn voor de workshop van uw keuze.

Heeft u interesse, heeft u vragen of wilt u direct een workshop boeken, vult u dan het contact formulier in dat in het hoofdmenu staat aangegeven. Vermeld daarin uw gegevens, de workshop van uw keuze, het aantal kinderen en eventuele aanvullende wensen of opmerkingen. U ontvangt een bevestiging zodra ik uw aanvraag heb ontvangen en neem dan z.s.m. contact met u op om alles samen door te nemen.

Ik kijk er naar uit om binnenkort voor u een creatief feestje te mogen verzorgen!