Menu Sluiten

Gastenboek/ Reviews

Welkom in mijn Gastenboek. Ik zou het leuk vinden als je laat weten wat je van Altijd Taart! vindt. Alvast bedankt!

Altijd Taart! Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht met enige vertraging geplaatst wordt. Dit om spam te voorkomen.
7 berichten.
Kind en co ludens Kind en co ludens uit Zeist schreef op april 17, 2024 om 8:13 am
Wij hebben met 23 vrouwen een hele leuke workshop gehad bij Gaby. Ondanks het gezellige geklets en gelach gingen we allemaal met een mooi en lekker taartje naar huis. Echt een aanrader!!!
Anne Anne uit Amersfoort schreef op april 16, 2024 om 10:27 am
Gaby heeft afgelopen vrijdag bij ons thuis het kinderfeestje van onze dochter verzorgd; wat was het leuk!! Alles was tot in de puntjes geregeld - wat voor ons als ouders heel fijn was ๐Ÿ™‚ - en de begeleiding door Gaby was echt top. De kinderen hebben een fantastische middag gehad en we hebben dit weekend nog heerlijk gesmuld van de lekkere taartjes. Dankjewel Gaby, het was een groot succes!!
Guus Guus uit Amersfoort schreef op maart 19, 2024 om 10:19 am
Leuke dag gehad, als ouder wordt je ontzorgd op een drukke kinderverjaardag, kinderen vinden het fantastisch en daarnaast is de taart die je maakt ook nog superlekker en krijg je daarna ook nog complimenten van andere ouders dat ze ook genoten hebben van de taart. Dus helemaal top!
Femke Femke uit Hooglanderveen schreef op maart 6, 2024 om 7:39 pm
Het feestje voor mijn dochter was geweldig. Gaby zorgt voor een ontspannen sfeer en leert de kinderen echt hoe je een taart kunt maken. Alle kinderen gingen met een mooie, heerlijk taart naar huis met een lach op hun gezicht!
Robert Robert uit Amersfoort schreef op maart 6, 2024 om 6:51 am
Het kinderfeestje van onze dochter was een groot succes. De kinderen waren allemaal super geconcentreerd bezig met het maken van de taarten. Gaby doet het echt heel erg leuk, absoluut een aanrader!
Claire Claire uit Amersfoort schreef op maart 3, 2024 om 1:06 pm
Het kinderfeestje van mijn dochter (8) was een groot succes, te danken aan de begeleiding van Gaby! Alle meiden vonden het fantastisch om te doen en waren na afloop megatrots op hun mooie taartjes. Een geweldige tip voor een geslaagd feestje!
Susan Susan uit Amersfoort schreef op maart 3, 2024 om 10:28 am
Afgelopen week hebben we het feestje van mijn dochter gevierd (6) waarbij ze met al haar vriendjes en vriendinnetjes zelf taart mochten maken. Wat fantastisch om te doen. Onder hele fijne begeleiding van Gaby, hebben ze stuk voor stuk prachtige taartjes gemaakt. Supertrots op het eindresultaat met hele blije gezichtjes iedereen naar huis. Gaby, dank voor je goede zorgen!