Menu Sluiten

Volwassen Boltaartjes maken

Een prachtige boltaart maken!


U gaat tijdens deze workshop met behulp van de aanwezige materialen en ingrediënten als jam, botercrème, marsepein en fondant een leuke en vooral heerlijke boltaart maken!


De workshop wordt bij u thuis of op een locatie gegeven. U hoeft aan niets anders te denken dan alleen aan iets te drinken. Ik neem alle benodigde grondstoffen, materialen en tools mee!

U hoeft de taarten niet allemaal eerst te bakken. Dit heb ik al voor u gedaan en u krijgt dan ook allemaal een kapsel van mij zodat u zich alleen op het vullen en decoreren hoeft te richten.

De taart moet natuurlijk gevuld worden en dat gaat u dan ook zelf doen met de vullingen die aanwezig zijn. De standaard vulling is een combinatie van jam en vanillecrème, maar andere vullingen zijn in overleg mogelijk (hier wordt een meerprijs voor gerekend afhankelijk van de vulling van uw keuze).

Na het vullen gaat u de taart glad afsmeren met botercrème en bekleden met een laag fondant en/ of marsepein. Er zijn kleurstoffen aanwezig zodat u zelf uw fondant en/of marsepein op de door u gewenste kleuren kunt mengen.

Als de taart strak bekleed is kan de decoratie worden aangebracht. Met behulp van verschillende vormen, mallen en uitstekers kunt u uw taart naar uw idee nog mooier maken! Wilt u uw taart nog extra opfleuren dan kan ik u laten zien hoe u eenvoudig roosjes maakt.

Aan het einde van de workshop heeft u zelf een prachtig boltaart gemaakt!

  • Duur van de workshop: ongeveer 2,5 uur.
  • Minimale deelname: 8 personen
  • Maximale deelname: natuurlijk afhankelijk van de ruimte bij u thuis of op locatie.
  • Kosten: 12 cm boltaartje vanaf € 30,00 per persoon. Woont u buiten een straal van 10 km rondom Hooglanderveen dan zullen er reiskosten berekend worden.